Karinas private dagpleje i Gug

Dagligdagen

Der vil i min hverdag være en naturlig dagsrytme med faste rammer, der gør dagen tryg og stabil. Jeg tager udgangspunkt i børnenes alder og behov og planlægger ud fra det. Mit ønske er, at alle børn får en indholdsrig og god oplevelse ved at være hos mig.

En dag hos mig kan fx. se sådan ud:

-Vi siger godmorgen til hinanden og gør os klar til en hyggelig dag sammen.

-Ved 8.30-9.00 tiden spiser vi formiddagsmad.

-Vi leger indenfor, ude i haven eller tager på tur.

-Mellem 10.45-11.30 spiser vi frokost.

-Efter frokost er det tid til en lille lur.

-Mellem 14.30-15.00 spiser vi frugt.

-Herefter vil vi lege inde eller ude til vi siger farvel og tak for i dag.

Dagene er ikke ens. Jeg vil ud fra børnenes behov og alder udføre forskellige og spændende kreative og fysiske aktiviteter i hverdagen.

Indendørs aktiviteter kan fx. være højt læsning, male, tegne, klippe og klister, høre musik og danse, som børnene elsker.

Udendørs aktiviteter kan fx. være lege i haven, lege i sandkassen, køre på scooter, løbe eller hoppe i vandpytter eller en tur i skoven. Vi besøger også mine kollegaer og deres børn i området, tager på tur til zoo, heldags tur til Egeholm, eller går på de forskellige legepladser i området, og om sommeren har vi madpakker med🙂

Ladcykel/Charistiania cykel:

Jeg har en ladcykel med motor, hvor der kan sidde 4 børn i. Den bruger vi ofte fx. til en tur ud i naturen med madpakker, en tur i Ådahlen for at fodre ænder eller se på køer hvilket børnene elsker🙂

Legestue:

Hver tirsdag går vi i heldags legestue i boldklubben B52 på Scoresbysundvej. Her bliver børnene afleveret og hentet igen. Vi er 2 private børnepasser i alt. Der er masser af plads til at boltre sig på og masser af legetøj. Vi bruger dagen på at lege og lave forskellige aktiviteter med børnene.               Der er også mulighed for at komme ud på de store boldbaner, eller over til søen og fodre ænderne. Vi spiser mad sammen og nogle gange skiftes vi til at lave varmt mad. De store børn sover inde på madrasser, og de små sover udenfor i deres barnevogn.

I SKAL SELV HAVE BARNEVOGN MED SAMT EN PUSLETASKE MED TILBEHØR. 

Nyeste kommentarer

07.09 | 16:35

Hej Christinna. Tak for jeres henvendelse. Mit tlf er 31690879 i er ve...

07.09 | 13:00

Hej Karina Vi er lidt interesseret i at høre om din dagpleje og evt l...