Karinas private dagpleje i Gug

Velkommen til min gæstebog

Skrevet af Lamis d. 31/1-2023


Kære Karina.

Jacob og jeg vil takke dig for 2 helt fantastisk år, hvor du har passet Liv.

Liv har altid været glad for at komme i dagplejen hos dig og det kan vi virkelig godt forstå- for du er virkelig så hjertevarm,smilende og kærlig.


Alle dage hos dig har været trygge,stabile og forudsigelig både for os og ikke mindst Liv.

Derudover har du en fantastisk tilgang til børn,møder dem hvor de er og ikke mindst udvikler dem på en helt unik måde. Liv har været på en kæmpe udviklings rejse og vi er dig evigt taknemmelig for din tålmodighed og gå-på-mod som du har haft når Liv har haft udfordringer med noget.

Endnu engang kæmpe tak for nogle dejlige år. Hvor er vi heldige,at vores datter landede i dine hænder.


Knus fra hele familien 


________________________________________________________________Skrevet af Kira Mølgaard, d. 12-10-2017

Kære Karina
Så har vi taget afsked efter 2 dejlige og trygge år ved dig. Det var en hård dag, da du betyder meget for os, da du har haft begge vores drenge. Tiden ved dig vil vi aldrig glemme. Du formår at give børnene en kærlig, stabil og hyggelig hverdag i rolige omgivelser. Hver morgen er vi blevet mødt af dit positive og rolige sind, og vi kan kun give dig de allerbedste anbefalinger.
Kærlige hilsner fra Kira og Martin

E-mail:

@gmail.com

Kira.moelgaard

Skrevet af Sarah Borup Jørgensen, d. 31-01-2017

Kære Karina,
Vores "lille" Konrad har sidste dag i dagplejen i dag. Tusind tak for de 2 dejlige år Konrad har haft hos dig. Du har hjulpet ham til at blive den glade, omsorgsfulde og selvstændige dreng han er i dag og det er vi som forældre utrolig taknemmelige for. Vi kan kun give din dagpleje de alleer varmeste anbefalinger med på vejen - og det siges af en tidligere "vuggestue" mor. :-) Du møder altid barnet der hvor det er og man mærker tydeligt hvordan børnene er del af hele familien. Derudover har du et helbred af guld - ingen sygedage i 2 år!
Mange tak for den tid vi har haft hos dig. De bedste hilsner fra Sarah, Hans Henrik og Konrad

Skrevet af Cathrine Gottlieb Boldsen, d. 08-06-2016

Kære Karina
Nu er det snart ved at være børnehavetid for vores Luna, men det er absolut med vemod, at vi om et par uger siger tak for indsatsen.
Vi vil gerne sige dig tak for 2 rigtig gode år. Du er en dejlige dagplejemor, og Luna elsker at komme i jeres hjem. Luna er nemlig ikke i institution, hun bliver passe af dig – hjemme hos jer- det tryggeste, varmeste og dejligste sted man kan forestille sig. Hver morgen lukker du døren op, og tager med en positiv indstilling og et smil imod det dyrebareste vi har – hvor er vi heldige!
Selvom det til tider kan være svært for os forældre at aflevere, så er vi ikke i tvivl om, at vores Luna er i de bedste hænder. De små beskeder og et billede af et glad barn er guld værd, når man har haft en ”møg-aflevering”.
Der er tid og plads til individuelle hensyn, kys, kram og masser af omsorg. Du har fokus på det enkelte barn og dennes læring. Du er super god til at tage afsæt i børnenes interesser og behov.
Udover det så har du et jernhelbred. Ikke en eneste sygedag i 2 år!!
Du er helt enestående – og vi vil gerne videregive vores varmeste anbefaling!
De bedste hilsner
Luna og forældre (Cathrine og Anders)

E-mail:

cathrine

@boldsen.eu

Skrevet af Jens Brandt, d. 29-05-2015

Kære Karina
Nu er det snart tid for vores datter Luna at rejse videre. Det har været 2 fantastiske år for Luna at komme i dit hjem -for det føles ikke som en dagpleje/arbejdsplads, men som et HJEM. Du har en enestående måde at videregive din kærlighed og læring til børnene og for os som forældre, har du gjort vores hverdag nemmere, tryggere og gladere. Du har ikke haft en eneste sygedag på de to år Luna har været hos dig. Du er super god til at forberede børnene på hvad der skal ske dagen efter, hvilket gir børnene noget at glæde sig til, og vi kan forberede os og børnene til jeres små ture i god tid :)
Når der har været situationer med Luna som vi har haft udfordringer ved, har du altid bakket op og fulgt op på det. Når du har kunne mærke at vi som forældre har været nervøse, eller at vi har måtte aflevere en ked af det Luna, har du sendt billeder af glæde børn som leger og griner.
Du har været af STOR betydning for vores lille familie og vi er kede af at Storm ikke for fornøjelsen af dit nærvær!
Vi vil med glæde anbefale dig til nye familier.
Kærlig hilsen Anne, Jens og Luna

E-mail:

@gmail.com

jensbrandt1984

Skrevet af Diana, d. 27-09-2013

Hej Karina
Så slutter vores 2. og sidste barn hos dig.
Tak for 4 fantastiske år for vores børn.
Du har givet dem en tryg og forudsigelig hverdag. Du har været der for dem når de havde brug for trøst og brug for hjælp.
Vi har altid været trygge ved at aflevere dem, også selvom det har været en dag de har haft svært ved at sige farvel. I de perioder har vi nogle gange modtaget en MMS med et glad barn igen;-)
Du er rolig og kærlig hvilket er tydeligt når vi kommer ind af døren og derfor får du altid nysser og krammer af børnene.
Du har givet dem dejlige oplevelser bl.a. med den årlige tur til Egholm og gode værdier.
Du er en stabil dagpleje, 4 sygedage på 4 år og det er pga dine børn, du er sej.
Vi vil varmt anbefale dig til andre.
Kærlig hilsen Asger, Filippa, Jens og Diana.

Skrevet af Heidi, d. 14-03-2013

Kære Karina.
Mange tak for idag, og fordi du vil have vores lille Johanne i din dagpleje. Vi glæder os meget til at du skal være en del af hendes hverdag.
En rigtig fin og overskuelig hjemmeside du har lavet, og dejlige billeder af nogle glade og tilpasse børn. Dejligt at se!
Mange hilsner til vi ses igen.
Dennis & Heidi

E-mail:

Lindgren20

@ofir.dk

Skrevet af Nete Reuss, d. 06-01-2013

Hej Karina.
Vi kan kun tilslutte os Kira. Din dagpleje er uden tvivl verdens bedste dagpleje - vi vil varmt anbefale dig til andre.
I har et dejlig og behageligt hjem hvor man straks føler sig velkommen og du skaber nogle gode trygge og rolige rammer for børnene. Og vigtigst af alt så har vores datter altid været utrolig glad for at være hos dig.
De varmeste hilsner og anbefalinger fra Thomas & Nete

E-mail:

@gmail.com

reussjensen

Skrevet af Kira Mølgaard, d. 05-01-2013

Hej Karina
Kan kun give Mette ret. Vores søn er en af de heldige :-). Hver dag møder han altid en positiv, glad og imødekommende dagplejemor. Du er guld værd i vores hverdag, og vi kan kun give de allerbedste anbefalinger. Det er skønt at komme i et hjem, hvor vi altid føler os velkommen både af dig og din søde familie.
Knus Kira

Skrevet af Mette Andreasen, d. 02-01-2013

Hej Karina
Rigtig flot hjemmeside du har fået lavet :-) Dine dagplejebørn er nogle af de heldigste børn, fordi de har dig i deres liv. Du er en fantastisk dagplejer og en skøn kollega :-)
Knus Mette

Nyeste kommentarer

07.09 | 16:35

Hej Christinna. Tak for jeres henvendelse. Mit tlf er 31690879 i er ve...

07.09 | 13:00

Hej Karina Vi er lidt interesseret i at høre om din dagpleje og evt l...